Roj TV'deki Cumhuriyet Yazarına Şok

PKK'nın yayın organı ROJ TV'ye çıkıp TSK'yı kötüleyen Cumhuriyet Gazetesi yazarı Erdoğan Aydın hakkında gazete yönetimi kararını verdi

Cumhuriyet yazarlarından Erdoğan Aydın ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kazım Genç geçtiğimiz günlerde PKK'nın yayın organı Roj TV'ye konuk olarak katılmıştı.

Roj TV'deki programda sürekli olarak Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhine propaganda yapılması dikkat çekmişti. Aydın, Türkiye'de sadece Kürt ve Alevi sorununun değil, Sünni ve Türk sorununun da olduğunu öne sürerken programda sık sık Türkiye'de linç kültürünün geliştiği, sokaklarda faşizan sürecin yaşandığı dile getirilmişti.

İşten Çıkarıldı

Cumhuriyet'in eklerinde yazan Erdoğan Aydın'ın bugün yazısı yayımlanmadı. Cumartesi eki hafta arası hazırlanıyor. Yani yayından hemen sonraki gün Cumhuriyet yönetimi konudan rahatsız olarak, Erdoğan Aydın'ın yazısının yayımlanmamasına ve işten çıkarılmasına karar verdi.

Güncel Haberleri

İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı