Rock'n coke :'İsrail devleti'nin füze, roket, silah,kurşun alması için düzenlediği festival adı altında iğrenç bir emperyalist düzen festivali.
Gelirinin İsrail Ordusu'na giden bir organizasyon için İptal edilsin çağrısı yapıyoruz...
Siyonist İsrail'in alçak bir saldırı ile 9 müslüman kardeşimizi şehid edip, Türkiye mallarına ambargo uygulama küstahlığında bulunurken, Ülkemizde de yüksek satışlarla kar elde eden kan içici İsrailli bir firma olan Coca Cola'nın organize ettiği, geçen yıl iptal edilen Rock'n Coce adlı İğrenç Organizasyon bu sene 16-17 Temmuz'da gerçekleşeceği belirtildi.
9 Türkiyeli müslüman kardeşimizin şehid olmasının ardından ülkemizde yapılmaya çalışan bir çok organizasyonu iptal ettiren duyarlı müslümanlar, İsrailli firmanın organize ettiği, ayrıca toplumun ahlak yapısını dejenere edecek bu organizasyonun iptal edilmesi çağrısında bulunuyor.
İğrenç organizasyonun Hazerfan Havaalanı'nda yapılacağı duyuruldu.
Ayrıca her fırsatta Amerika ve İsrail'e karşı nefretlerini gizlemeyen kişiler ABD ve İsrail'i tanımayıp sonra Rock'n Coce gitmesi ise düşündürücü (!)
Boykot listesini pdf formatında indirmek için tıklayın
Boykot listesini jpg formatında indirmek için tıklayın