Suriyeli muhalifler, Esed ordusuna bağlı savaş uçaklarının dün Rakka şehrine yönelik gerçekleştirdiği bombardımanda 34 kişinin öldüğünü 100’den fazla kişinin de yaralandığını duyurdu.
Rakka’nın Casim beldesine yönelik Rus yapımı MİG savaş uçakları ile gerçekleştirilen saldırıda, adeta can pazarının yaşandığı kaydedildi. Savaş uçaklarının bombaladığı bölgelerde, çok sayıda ev ve iş yerinin yerle bir olduğu ifade edilerek, ölenlerin çoğunu kadın ve çocuklar olduğu belirtildi.
Muhaliflerin yayınladığı görüntülerde halkın yaşadığı korku ve dehşet kameralara yansıyor. Olay yerine giden halk bir yandan yaralıları kurtarmaya çalışırken yerde parçalanmış çok sayıda ceset dikkat çekti.
AA
Rakka'da hava saldırısı: 34 ölü
Esed rejiminin dün Raka'da düzenlediği hava saldırısında 34 kişi öldü.
Güncel Haberleri
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!