PKK Muş'ta Kaçırdığı biri Asker 2 Kişiyi Serbest Bıraktı

Muş'ta PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile saha çalışmasına çıkan uydu kontrolü personeli serbest bırakıldı.

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile saha çalışmasına çıkan uydu kontrolü personelinin bu gece serbest bırakıldığını ve güvenlik güçleri tarafından teslim alındığını belirtti. Söz konusu 2 kişinin şu anda Varto İlçe Emniyet Amirliği'nde olduğunu ifade eden Büyükersoy, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Teröristler, 18 Mayıs Pazartesi günü, merkeze bağlı Mescitli köyü ile Bostankent köyü arasındaki bölgede, biri jandarma uzman onbaşı 2 kişiyi kaçırmıştı.

Güncel Haberleri

Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!