Perinçek'ten Başbakan'a Mektup

Perinçek, mektup yazmadık kişi bırakmadı. Son mektubu Başbakan Erdoğan'a..

Ergenekon operasyonu kapsamında 100 günü aşkın süredir Tekirdağ F Tip Cezaevi'nde tutuklu bulunan İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, cezaevinden Başbakan Tayyip Erdoğan'a mektup gönderdi.

Perinçek, mektupta özetle şunları söyledi: "İçişleri Bakanı Beşir Atalay, sabah 04.30'da yapılan gözaltılar için 'Şüphelilerden bazılarının yurt dışına çıkma hazırlığında olduklarının tespit edilmesi üzerine operasyon sabahın erken saatlerinde başlatıldı' demiştir. Adalet Bakanı da, bir süre önce aynı içerikte bir açıklama yapmıştır.

Almanya'da 'Irkçılığa Karşı Dostluk ve Dayanışma' toplantılarına Kemal Alemdaroğlu'nun, Ferit İlsever'in ve benim de katılacağım aylardan beri duyuruluyordu. Kanunsuz gözaltı uygulaması, bizlerin uçakla hareket gününden bir gün önce oldu.

Demek ki sorguya o gün veya daha önceki günler uygun saatlerde çağrılmamız mümkündü ve yasalara uygun olurdu. TBMM kürsüsünden kamuoyuna yalan söylenmiştir. Bizleri gece yarısı gözaltına aldığınızı mertçe savunacak cesaretiniz ve gücünüz kalmamıştır. Çünkü suçlusunuz."

Güncel Haberleri

Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?