Pepe: Protestocular Kadrolu

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Hasbahçe Havuzlu Lokal’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek Bakanlık çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Hasbahçe Havuzlu Lokal"de basın mensuplarıyla bir araya gelerek Bakanlık çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
"KYOTO KONUSUNDA TEMKİNLİ İLERLİYORUZ"
Türkiye"nin KYOTO Protokolü"nü imzalaması için bazı baskı gruplarının etkinliklerini arttırdığını hatırlatan Pepe, buna karşılık bilimsel çevrelerin de KYOTO Protokolü"nün altına imza atılmasının Türkiye"yi altından kalkamayacağı sorumluluklarla baş başa bırakacağı görüşünü savunduğunu belirterek, "Biz bakanlık olarak bütün kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek bu konuyu değerlendiriyoruz. Türkiye"nin KYOTO Protokolü"nü imzalaması durumunda 10 milyar dolardan kat kat daha fazla yük alacağı kaçınılmazdır. Biz zaten hazırladığımız çalışmalarla bu sözleşmeye destek verdiğimizi her durumda gösteriyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla, iş ve ekonomi dünyasıyla birlikte üzerimize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz" diye konuştu.
"3. PARTİ"NİN MECLİS"E GİRMESİ ZOR"
Gazetecilerin 22 Temmuz seçimi ve terör olaylarına ilişkin sorularını da cevaplandıran Bakan Pepe, seçimde AK Parti"nin tek başına iktidar olacağını belirterek, "Üçüncü bir siyasi partinin meclise girmesini çok uzak bir ihtimal olarak görüyorum" dedi.
Pepe, cenazelerde sergilenen protesto gösterileriyle ilgili olarak da, "Cami avluları nümayiş, gösteri alanı değildir. Dinimizde de, örfümüzde de, geleneğimizde de bunların yeri yoktur. Cami avlusunu siyaset alanı olarak görürseniz yanlış yaparsınız. Bu tür gösterilerden, cenazelerden nemalanacağını düşünenler gaflet içindedirler. Hakaret içeren sözlerle birlikte o cenazelere gelenler cenaze yakınları değildir. Cami avlusunda protesto gösterisi yapanların kadrolu olduğunu görüyorum" diyerek tepki gösterdi.

Güncel Haberleri

İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı