Pakistan'da Patlama: 11 Ölü, 79 Yaralı

Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Multan şehrinde bir otobüs terminalinde gerçekleşen patlamada 11 kişi hayatını kaybetti, 79 kişi yaralandı.

Multan polis yetkilisi Halid Rauf, kanlı saldırının bir motosiklet ile üç tekerlekli taksinin çarpışması sonucu meydana geldiğini, uzaktan kumandalı bombanın motosiklete yerleştirildiğinin tahmin edildiğini, ağır yaralılar sebebiyle ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini bildirdi. Hükümet yetkilisi Zahid Saleem, olayın bir intihar saldırısı olabileceğini kaydetti. 

Şiddetli patlamanın kilometrelerce öteden duyulduğu, çevredeki araç ve işyerlerinin hasar gördüğü belirtildi. Terör eyleminin gerçekleştiği Vehari Bulvarı, şehrin en kalabalık caddelerini birbirine bağlıyor. Saldırıyı üstlenen olmadı.

Asya Haberleri

Hürmüz krizi petrol piyasasını sarsıyor
“Sadık Vaat 4”ün 53. dalgası: Al Dhafra Hava Üssü hedef alındı
Hürmüz çıkmazı… İran boğazı Washington için nasıl tuzağa çevirdi?
İşgalci ABD'nin İran'a karşı yürüttüğü savaş, Washington'ın kaynaklarını tüketiyor ve Çin'in Asya'daki etkisini güçlendiriyor.
Kim Jong Un’dan Araplara çağrı: Büyük İsrail ile yüzleşirsiniz