Pakistan Parlamentosu Üyesinden Yemen Açıklaması

Pakistan Senatosu Üyesi "Nasır Abbas Caferi", ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik yeni saldırısını kınadı.

Pakistan Parlementosu Üyesi "Nasır Abbas Caferi", ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik yeni saldırısını kınadı ve İslam ümmetinin bu suçları durdurmada bir rol oynaması gerektiğini vurgulayarak, "Yemenlilerin bu saldırılara asla boyun eğmediğini ve küstahlık cephesine karşı dimdik ayakta durduklarını" belirtti.

Pakistan Senatosu Üyesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"ABD Başkanı Donald Trump'ın emriyle Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere tarafından Yemen halkına karşı gerçekleştirilen haksız ve vahşi saldırıları şiddetle kınıyoruz."

Ayrıca, "Bu yeni bir savaş değil, yıllardır Yemen halkına dayatılan sürekli acıların genişlemesidir, ancak Yemenliler işgalcilere karşı direniyorlar," diye ekledi.

Pakistan Parlamentosu üyesi, "Yemen halkına yönelik suçun tek nedeninin, haksızlığa boyun eğmeyi reddetmeleri ve Gazze'deki masum siviller de dahil olmak üzere mazlumlara sürekli destek vermeleri olduğunu" söyledi. "Gazze'deki siviller, Siyonist rejimin korkunç saldırılarından hala acı çekiyorlar," diye ekledi.

Ayrıca, "Yemenliler, Siyonistlerin zulmüne ve Amerika öncülüğündeki emperyalist planlara rağmen acı çekmelerine rağmen direniyorlar," dedi.

"Tarih, adalet için mücadele eden bir halkın ruhunu, kaba kuvvetin asla yenemeyeceğini kanıtlamıştır," diye vurguladı.

Yemen Haberleri

Batı medyası kabul etti: Yemen, Amerikan caydırıcılığını parçaladı
Yemen'de işgalci güçler birbirine girdi
Yemen Devrim Lideri: ABD ve İngiltere destekli Siyonist saldırganlık, sömürgeciliğin yeni evresidir
Ensarullah: Siyonist rejimin Suriye saldırısı tüm ümmete yönelik bir tehdit
Yemen Devrim Lideri: Siyonist rejimin cinayetleri bölgenin uyanışını hızlandırıyor