Pakistan Halkı Cami Katliamını Protesto Etti

Peşaver'deki İmamiye Merkez Camii katliamının ardından, suçun faillerinin cezalandırılmasını isteyen protesto gösterileri düzenlendi

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Müslümanlar Birliği Konseyi, Peşaver kentindeki İmamiye Merkez Camii'ni hedef alan katliamı protesto etmek için başta başkent İslamabad olmak üzere ülkenin çeşitli bölgelerinde geniş gösteriler düzenledi .

Protestoculardan biri olan Tac Hüseyin, "Hükümet bizi koruyamazsa, bizim için açık olsun ve kendimizi kendi başımıza koruyacağız, çünkü olup bitenler mantıklı değil ve bu korkunç talihsizliğe inanamıyoruz" dedi.

Protestocular, katliamın amacının, yeni bir mezhep savaşını ateşlemek için terör eylemleriyle sivilleri hedef alarak Pakistan halkının güvenliğini ve birliğini istikrarsızlaştırmak olduğunu belirttiler .

Asya Haberleri

Hürmüz krizi petrol piyasasını sarsıyor
“Sadık Vaat 4”ün 53. dalgası: Al Dhafra Hava Üssü hedef alındı
Hürmüz çıkmazı… İran boğazı Washington için nasıl tuzağa çevirdi?
İşgalci ABD'nin İran'a karşı yürüttüğü savaş, Washington'ın kaynaklarını tüketiyor ve Çin'in Asya'daki etkisini güçlendiriyor.
Kim Jong Un’dan Araplara çağrı: Büyük İsrail ile yüzleşirsiniz