Normalleşme Süreci Mart Ayında Başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamaların illerdeki vaka sayılarına göre kaldırılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan, koronavirüs kısıtlamalarının ne zaman esnetileceğini de duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz" dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı'nın ardından alınan kararlarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Restoran ve kafelerle ilgili kararların önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten Erdoğan, okullarda yüz yüze eğitime geçiş sürecinin de devam edeceğinin altını çizdi.

YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇİŞ

Salgının seyrine göre, normalleşme adımlarını da atıyoruz. Okullarımızda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçişin müjdesini paylaştık. Yoğun kar yağışı sebebiyle bazı illerimizde geçiş ertelenmiş olsa da bu süreç devam edecektir.

Salgının dünya, ülkemiz ve şehirlerimiz bazındaki seyrini ayrıntılı olarak tekrar değerlendirdik. Kimi şehirlerimizde hala sıkıntının ciddi düzeylerde olduğunu gördük.

Güncel Haberleri

Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı
iPhone Alırken Bir Daha Düşün!