Tahran'da düzenlenen 21. Cuma İmamları Genel toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, geçen 100 yıl boyunca emperyalist tarafından sayısızca insan öldürüldüğünü söyledi.
Cmhurbaşkanı Ahmedinejad, "ABD 30 bin milyar dolar bütçe açığını kağıt para basarak bu zararını dünya milletlerin cebinden çıkarttı. Ayrıca, bin 480 milyar dolar bu yılki bütçe açığını bu yolldan kapattı"şeklinde konuştu.
İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı konuşmasının devamında New York seyahatine işaretle, New York'ta yaptığı röportajları gerçek bir savaşa benzetirken ABD'deki medyanın özgür olmadığını belirti.
Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, düşmanın siyasi arayışı dağıldığını vurgulayarak, bugün ABD medyası bu ülkenin halkı üzerinde etkisi kaybettiğini, ABD ile olan en önemli savaşın ise psikolojik savaş olduğunu anlattı.
New York"ta yapılan röportajlar geçek bir savaştı
New York seyahatine işaret eden İran İslam Cumhuriyeti Cumhrbaşkanı Dr. Mahmuh Ahmedinejad, yapıtığı röportajları gerçek bir savaşa benzetti
İran Haberleri
İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor