NE ZAMAN HESAP SORACAĞIZ?

Likud partisi milletvekillerinden Danny...

Likud partisi milletvekillerinden Danny Danon'un, "medyada İsrail'in Türkiye'den özür dileyeceği şeklinde söylentiler yer alıyor" şeklindeki sorusuna cevap veren Netenyahu bu söylentilerin kesinlikle gerçek dışı olduğunu söyledi.

İsrail'in Türkiye ile ilişkilere önem verdiğini belirten Netenyahu "Türkiye bizim kötü niyetli hareket etmediğimizi, sadece kendimizi savunduğumuzu kabul etmelidir" diyerek, İsrail'in Türkiye'den özür dilemesinin söz konusu olmayacağını söyledi.

Likud milletvekili Danny Danon ise "deniz komandolarımızı yaralayan teröristlere İsrail'in tazminat ödeyebileceğini düşünmek tasavvur dahi edilemez. Böyle bir tazminat teröre teslim olmakla aynı anlama geleceği gibi, gelecekte başka terör saldırılarının önü açar. Hükümetin bu yöndeki isteklere teröristlere tazminat ödeme gibi bir niyetinin olmadığı şeklinde olacağından eminim" diyerek mavi Marmara'daki insani yardım gönüllülerini "terörist" olarak tanımlamaya devam etti.

Başbakan"hesabını soracağız" demişti

Başbakan Recep Tayyib Erdoğan, siyonist rejim güçlerinin Mavi Marmara gemisine yönlik gerçekleştirdiği katliamdan dolayı özür dileyip tazminat ödememeleri durumunda, Türkiye'nin İsrail'e karşı kesin adımlar atacağını söylemiş, Dışişleri Bakanı Ahmed davutoğlu da İSrail'e mühlet verildiğini belirmişti.

Şimdi gözler hükümete çevrilerek, Netenyehu'nun bu açıklamasından sonra hangi adımları atacağı bekleniyor



























velfecr

Güncel Haberleri

İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?
İran Kuş Avlar Gibi Helikopter ve Uçak Düşürüyor!
İran İle Fransa Anlaştı! İran'dan Diplomasi Dersi!
İran, Amerikan F-35 savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı (FOTO)
İran’dan Hürmüz Boğazı'nın kullanımına ilişkin açıklama