Nazlı Ilıcak: Yer Silmeyi Öğrendim

15 Temmuz'da düzenlenen kanlı darbe girişiminden sonra devam eden soruşturmada tutuklanan Nazlı Ilıcak, cezaevinde günlerinin nasıl geçtiğini anlattı.

15 Temmuz'da düzenlenen kanlı darbe girişiminden sonra devam eden soruşturmada tutuklanan Nazlı Ilıcak, cezaevinde günlerinin nasıl geçtiğini anlattı.

YER SİLMEYİ ÖĞRENDİ

15 aydır cezaevinde olan Ilıcak, şimdiye kadar hayatında hiç yer silmediğini cezaevinde yer silmeyi öğrendiğini söyledi.

"CİMNASTİK YAPIYORUM"

Hürriyet'e konuşan Nazlı Ilıcak, şunları söyledi; "11.00’de kalkıyorum. Avluda yürüyüşümü yapıyorum. 3 kişiyiz avluda. Cimnastik yapıyorum. Plastik su şişelerini doldurup ağırlık çalışıyorum.

Biliyorsun ben hiç yer silmedim. Şimdi koğuşumun yerini sopalı bezle silmeyi öğrendim. O kovaların nasıl kullanıldığını bana öğrettiler.

Güncel Haberleri

Asgari ücrette zam oranı belli oldu
Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı