Nahale: İran Direnişin Gerçek Dayanağıdır

Filistin İslami Cihat hareketi genel sekreteri, İran'ın Direniş cephesinin asıl dayanağı olduğunu duyurdu.

Filistin İslami Cihat hareketi genel sekreteri Ziyad Nahale, Elmeyadin televizyonuna verdiği demeçte, İran'ın Filistin halkına desteğinin askeri ve mali boyutlarla sınırlı olmadığını kaydederek, İran'ın direniş gruplarının liderlerine özel saygı ve ilgi duyduğunu belirtti.

Direniş lideri olarak kendilerinin mesajının İran'ın direniş güçlerinin gerçek dayanağı olduğundan ibaret olduğunu kaydeden Nahale, İran'ın yeni cumhurbaşkanının yemin törenine katılmak için direniş grupları liderlerini davet etmesinin direniş liderlerinin İran nezdinde saygın konumunun göstergesi olduğunu vurguladı.

Nahale açıklamasının devamında İran'ın diğer ülkelerle olan farkının Filistin halkıyla teamül ve direniş hareketlerini siyasi bakımdan onaylaması olduğunu, oysa diğer ülkelerin Filistin halkına yönelik bakışının böyle olmadığını vurguladı

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…