Mustafa İslamoğlu Şaşırtmadı !

Şirin gözükmek için değer mi? İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin tepki çeken yorum

Mustafa İslamoğlu, tartışmalara sebep olan İstanbul Sözleşmesi'ne sahip çıktı. İslamoğlu, sözleşmeye karşı çıkanları cehaletle suçladı ve "Onlar kadını dövememeye, köleleştirip öldürememeye karşılar" ifadelerini kullandı. İslamoğlu'nun sözleşmeyi savunması onu takip edenler tarafından tepki ile karşılandı.

Geçen ay Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, ''İstanbul Sözleşmesi'nin imzalanması bir hata idi. Nasıl dahil olduysak geri de aynı usulle çıkarız" diyerek sözleşmenin iptal edileceğini ifade etmişti.

Konuyla alakalı Twitter hesabında paylaşımda bulunan İslamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"İşin aslı, onlar İstanbul Sözleşmesi’ne karşı değiller. Onu okumadılar bile.
Gerçekte onlar kadının hakkını savunmasına, erkekle eşit ve insan gibi muamele görmesine karşılar. Dilediklerince ezip horlamamaya, sövüp dövememeye, köleleştirip öldürememeye karşılar."

 

Güncelleme 

Güncel Haberleri

ABD İran İHA'sını düşürdü iddiası
Bahçeli: Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar...
Trump'ın "Barış Kurulu" oyunu: Gazze'de Amerikan vesayeti hedefi
Bill Gates Epstein ile Pandemi Kurgulamış!