'Musa'nın Çocukları' Yazarı Yeniden Hapiste

Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak konulduğu Bayrampaşa Cezaevi'nden rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan yazar Ergün Poyraz, yeniden cezaevine gönderildi.

Bayrampaşa Cezaevi'nden 10 gün önce göğüs ağrısı şikayetiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ergün P'nin tedavisi tamamlandı. Hastanede anjiyo yapıldığı belirtilen P, Bayrampaşa Cezaevi'ne götürüldü.

Konuya ilişkin bilgi veren Ergün P'nin avukatı Kemal Kerinçsiz, müvekkilinin, sağlığının önceki durumuna göre daha iyi olması ve doktorlarının bir sakınca görmemesi üzerine cezaevine gönderildiğini söyledi.

Kerinçsiz, Ergün P'nin, bu cezaevinden İzmit'teki başka bir cezaevine gönderileceğini ve dava sürecinde burada tutulacağını kaydetti.

Güncel Haberleri

Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı
iPhone Alırken Bir Daha Düşün!