İslam-Azeri sitesinin haberine göre, Ermeni Pan armeniyan haber ajansinin 'Azerbaycan'da imamlar, Filistinlilere destek verilmeli' açıklamasından yola çıkan bu haberleri Azerbaycan'a karşı koz olarak kullanarak, 'Azerbaycan'da anti-Semitizm artıyor' propagandası yapıyor. Haberlerde Azerbaycanlı İmam Hacı Ilgar'ın, 'Yahudilerin evlerini basın' söylediği öne sürülen Ermeni gazetelerinin haberlerini kaynak gösteren İsrail, bu durumu İsrail lehine kullanmaya çalışıyor.
Baku Cuma imami Haci Ilgar'ın, 'Yahudilerin evlerini basın' şeklinde sözlerinin tamamen MOSSAD'la işbirliği yapan Ermeni gazeteler ve haber sitelerinin uydurması olduğu bildirildi.
Son dönemlerde Azerbaycan'da dindarlara karşı yapılan baskılarda, İsrail'i parmağı olduğu iddia ediliyor.
MOSSAD Azerbaycan'ı da karıştırdı!
Daha önce Türkiye'deki birçok faili meçhul cinayette parmağı olduğu söylenen İsrail'in gizli servisi MOSSAD'ın şimdi de Azerbaycan hükümetinin dindar vatandaşlara karşı baskı kurması için baskı yaptığı iddia edildi.
Asya Haberleri
Rusya’dan BM’ye alternatif Gazze taslağı
Lavrov: Trump’ın Gazze Planı Filistin Sorununu Çözmüyor
Taliban: İran’ın direnişi ve Filistin desteği takdire değer
Malezya Başbakanı: Kınamalar füzeleri durduramayacak!
Katar Şaşırtmıyor!