Dubai'den elektronik cihazlar ithal ederek İran Ordusu'na satan Ali Aştari (43), 18 ay önce İran istihbaratı tarafından yakalanmıştı. Hakkındaki suçlamaları kabul eden Aştari, Mossad ajanlarıyla Türkiye, Tayland ve İsviçre'de görüştüğünü söyledi. İsrail ajanlarının kendilerini Fortis Bank'ın çalışanı gibi tanıttığını öne süren Aştari, bu kişilerin masraflarını karşıladığını ve 50 bin dolar kredi verdiğini belirtti.
Askeri tesislerle savunma ve araştırma merkezleri hakkındaki hassas bilgileri Mossad'a vermekten suçlu bulunan Ali Aştari, 20 gün içerisinde idam kararına itiraz edebilecek.
MOSSAD ajanı İranlının sonu!
İsrail gizli servisi Mossad'a İran'ın askerî iletişimiyle ilgili bilgi sızdırmaktan suçlu bulunan Ali Aştari idam cezasına çarptırıldı
İran Haberleri
İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor