Yolcular otobüste olduğu gibi minibüslerde de akbil kullanacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ulaşım sorunun çözümü için geliştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Topbaş, minibüs esnafının büyük bir bölümünün akbil sistemini kabullendiğini belirterek şöyle konuştu; "Bizim toplu taşımadaki gelişmemiz onları mağdur etti. Birçok hatta minibüsler ciddi yükümüzü alıyor.
Onları da sisteme dahil etmek istiyoruz. Akbille veya elektronik biletle minibüsü kullanacak, otobüse aktarılacak. Ücret politikaları değişik olacak. Bu da daha disiplinli taşımacılık sağlayacak." Topbaş, İETT içinde birim kurarak bir otobüs havuzu oluşturmak istediklerini de söyledi.
Minibüslere de akbil cihazı geliyor
Minibüslerde 'ücretini vermeyen kalmasın',muhabetleri yakında tarih olacak. Çünkü otobüsler gibi onlara da akbil cihazı takılacak
Güncel Haberleri
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?