"MESCİD-İ AKSA'YI KİRLETEBİLİRSİNİZ"

İşgal yönetimi, Mescidi Aksa’yı Müslümanların elinden alıp burayı Yahudileştirme politikasının bir devamı olarak

Siyonist işgal hükümetinin himayesinde hareket eden
Yahudi Örgütler, Aksa'yı Gasp Edip Yerine Süleyman Heykeli Dikmek İçin Çalışıyor


İşgal yönetimi, Mescidi Aksa'yı Müslümanların elinden alıp burayı Yahudileştirme politikasının bir devamı olarak, gaspçı fanatik Yahudilerin Mescidi Aksa'yı kirletmelerine izin verdi.

İşgalcilerin yönetiminde olan Kudüs Belediye'nin bu kararı, geçen Pazar günü Mescidi Aksa'yı korumaya çalışan Filistinli Müslümanlarla işgal askerleri arasında çıkan çatışmanın ardından alması dikkat çekiyor. Geçen Pazar günü işgal güçlerinin gözetiminde Mescidi Aksa'ya girmeye çalışan gaspçı Yahudilere karşı camide nöbet tutan Müslümanlar direnmiş, işgal güçleri camidekilerin üzerine göz yaşartıcı bomba atmıştı. Çıkan şiddetli çatışmanın ardından onlarca Müslüman yaralanmış ve tutuklanmıştı.

Diğer taraftan Siyonist Haham ve politikacılar da tahriklerini sürdürerek, Yahudilere Mescidi Aksa'yı tekrar tekrar basma çağrılarını da yineliyorlar.

Yine bu çabalar çerçevesinde önceki gün (26 Ekim Pazartesi) Kudüs'te 'Heykel Tepesinde İnsan Hakları Örgütü', hahamlar ile Knesset'in aşırı sağcı üyelerinin de katıldığı bir toplantı düzenledi.

Siyonist din adamları, Mescidi Aksa'yı basmanın ve tepesine çıkmanın önemini vurgulayarak, Haremu'ş-Şerif'e girenleri "Heykeli Dikecek Nesil" olarak niteleyerek, bu eylemle Kudüs'ten taviz vermediklerini herkese duyurduklarını ifade ettiler.

Filistin Haberleri