Lübnan güvenlik kaynakları bugün ülkenin güneyinde ve doğusunda İsrail hesabına casusluk yapan biri kadın iki kişinin tutuklandığını açıkladı.
Bugün ülkenin güneyindeki Sur kenti yakınlarında yer alan Gaziye köyünde İsrail için casusluk yapan bir kişinin tutuklandığını belirten Lübnan güvenlik yetkilileri, İsrail için casusluk yapmaktan tutuklanan kadının ise ülkenin doğusundaki Beka vadisinde ele geçirildiğini açıkladı.
Beka Vadisindeki Talbaya bölgesinde yakalanan kadının Lübnan vatandaşı olmadığını belirten güvenlik yetkilileri, yakalanan şahsın hangi ülke vatandaşı olduğu konusunda açıklama yapmadı.
YDH
Lübnan"da iki İsrail casusu daha yakalandı
Lübnan güvenlik güçlerinin İsrail hesabına casusluk yaptıkları suçlamasıyla iki kişiyi tutukladığı bildirildi.
Lübnan Haberleri
Şeyh Naim Kasım: Amerika-İsrail'in Lübnan üzerinde söz hakkı yoktur
Husi, Bağımsızlık Günü'nde Yürüyüş Çağrısı Yaptı
Lübnan halkı Siyonistlerle normalleşmeye karşı sokaklara döküldü
ABD'nin skandal önerisi ifşa oldu: Şehit Nasrallah'ın cenaze töreni bombalamak istediler
Hizbullah: İç bölünmeler İsrail’in suistimal ettiği bir zafiyet yaratıyor