Lübnan'da Hristiyan Okulu Yanında Patlama

Lübnan'ın liman kenti Sidon'da bulunan Hıristiyan rahibe yetiştiren bir okulun yanında bir el bombası patladı.

Lübnan'da yeni oyunlarmı planlanıyor? Lübnan-İsrail savaşında Müslüman'ı Hristiyan'ı olarak bütün Lübnan'lılar birbirine kenetlenirken, savaş sonrası ülkede Hristiyan'lara ait yerleşim yerlerinde bombalar patlamaya başladı.

Son olarak ülkenin liman kenti Sidon'da bulunan Hıristiyan rahibe yetiştiren bir okulun yanında bir el bombası patladı. Polis, patlamanın kentteki eski bir pazar yerinde 2 adet el bombası bulunmasından birkaç saat sonra gerçekleştiğini ifade etti.

Olayda ölen yada yaralanan olup olmadığı hakkında ise henüz bilgi verilmedi.

Geçen ay içerisinde de Lübnan'da Hristiyanların bulunduğu dağ kasabası Bikfaya yakınında meydana gelen patlamalarda , 12 kişi ölmüştü.

Lübnan Haberleri

Şeyh Naim Kasım: Amerika-İsrail'in Lübnan üzerinde söz hakkı yoktur
Husi, Bağımsızlık Günü'nde Yürüyüş Çağrısı Yaptı
Lübnan halkı Siyonistlerle normalleşmeye karşı sokaklara döküldü
ABD'nin skandal önerisi ifşa oldu: Şehit Nasrallah'ın cenaze töreni bombalamak istediler
Hizbullah: İç bölünmeler İsrail’in suistimal ettiği bir zafiyet yaratıyor