Kudüs'te İki Otobüs Durağında Patlama ! Siyonist İşgalcilerden Ölenler Var

Kudüs'te iki otobüs durağında meydana gelen patlamalarda 1 işgalci öldü 22'si yaralı

Bugün (23 Kasım Çarşamba) sabah işgal altındaki Kudüs şehrinde iki ayrı otobüs durağında meydana gelen patlamalarda 1 yerleşimcinin öldüğü, 22 yahudi yerleşimcinin de yaralandığı haber verildi.

Siyonistlere ait Mekan tv isimli kanalın yayınladığı haberde yaralılardan birinin beyin ölümünün gerçekleştiği, ikisinin durumunun çok ağır olduğu kalanların durumunun ise orta olduğu belirtildi.

İşgal polisi tarafından yapılan açıklamaya göre patlamalardan biri sabah yerel saatle 07.05'te Kudüs şehrinin çıkışında Givat Shaul Kavşağı'ndaki durakta meydana geldi. Buradaki patlamada 1 kişi ölürken 19 kişi de yaralandı.

İşgal polisinin açıklamasına göre ikinci patlama ise bu olaydan sadece yarım saat sonra Kudüs'teki Ramot Kavşağı'ndaki otobüs durağında meydana geldi ve burada da 3 kişi yaralandı. Burada yaralananların durumlarının hafif olduğu iddia edildi.

İşgal polisinin Kudüs'ün bütün girişlerini kapattığı ve patlamaların arka planı ve sebepleri hakkında ayrıntılı araştırmalar yapmaya başladığı belirtildi.

Filistin Haberleri

Siyonist İşgal Ordusunda Kaos! Yedek Askerler O Talebi Reddetti
Mahmud Abbas: İsrail'in Tam Güvenlik Hakkı Var
Kassam İşgalcileri Kendi Silahıyla Vurdu!
Kudüs Tugayları İşgalcileri Böyle Hedef Aldı (VİDEO)
Filistin Direnişini Liderlerinden Müzakare Açıklaması