Korsan Devlet İsrail 24 Kişiyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün gece ve bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine baskınlar düzenleyerek 24 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal güçleri dün gece ve bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine baskınlar düzenleyerek 24 Filistinliyi gözaltına aldı.

Nablus'ta işgal güçleri bu sabah erken saatlerde Filistinli bir genci gözaltına aldı ve kentin kuzeyindeki Sebastia beldesinde birçok eve baskın düzenledi.

Tel beldesi sakinlerinden aktivist Ahmed Zeydan, işgal devriyelerinin bu sabah erken saatlerde beldeye baskın düzenleyerek İzzet Muhammed İzzet Ramazan İzzet Yamin isimli genci gözaltına aldığını bildirdi.

Cenin'de ise işgal güçlerinin İslam Azayize isimli genci Cenin Kampı'ndaki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı ifade edildi.

El-Halil'de ise işgal güçlerinin Beyt Ummer beldesi sakinlerinden Ahmed Yusuf Hasan Halil ve İsa Ali İsa Avad ile El-Halil kenti sakinlerinden Asım Ravan Terturi'yi gözaltına aldığı belirtildi.

İşgal güçleri Kalkiliya'da iki, Beytlahim'de dört, Ramallah'ta iki, Kudüs'te bir ve Tulkerem'de altı kişiyi gözaltına aldı.

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…