Merkel, Putin’le yaptığı telefon görüşmesinde Kırım’da 16 Mart’ta yapılmak istenen referandumun yasal olmadığını söyledi.
rkel, Putin’le yaptığı telefon görüşmesinde Kırım’da 16 Mart’ta yapılmak istenen referandumun yasal olmadığını söyledi.
İngiltere Başbakanı David Cameron da yine Putin’i telefonla arayarak, Ukrayna ile Rusya arasında doğrudan görüşmeleri sağlayacak bir temas grubunun oluşturulmasına destek vermeye çağırdı.
Kırım'a askeri sevkiyat sürüyor
Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde 16 Mart’ta yapılacak referandum öncesinde Rusya’nın Kırım’a askeri sevkiyatı aralıksız sürüyor.
Ukrayna Savunma Bakanlığı, Kırım Özerk Cumhuriyeti’ndeki Belbek havaalanı ve Ukrayna silahlı kuvvetlerine bağlı beş birliğin, Rus askerleri tarafından kuşatıldığını belirtti.
Ukrayna ordusu, pazar güne hava kuvvetlerine bağlı savaş uçakları ile kara birliklerinin tatbikatları ile görüntüleri basına servis etti.
Kırım İçin Telefon Diplomasisi
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Kırım’da yapılmak istenen referandum konusunda uyardı
Asya Haberleri
Rusya’dan BM’ye alternatif Gazze taslağı
Lavrov: Trump’ın Gazze Planı Filistin Sorununu Çözmüyor
Taliban: İran’ın direnişi ve Filistin desteği takdire değer
Malezya Başbakanı: Kınamalar füzeleri durduramayacak!
Katar Şaşırtmıyor!