Kılıçdaroğlu: Hayır Diyenler Eğitimli Kesim

Kılıçdaroğlu, 'hayır' oyu verenlerin eğitimli kesim olduğunu söyleyerek, 'evet' oyu verenlere bu kesimin demokrasi dersi vermesi gerektiğini öne sürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki “Referandum ve Sonuçlarının Türk Demokrasisine Etkisi” başlıklı 130. Bab-ı Ali Toplantıları'ndaki konuşmasında referandum sonuçlarıyla ilgili tepki çeken bir çıkış yaptı.

"HAYIR" DİYEN KESİM, EĞİTİMLİ KESİM"

"Hayır" oyu verenlerin eğitimli insanlar olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "hayır"cıların "evet" oyu verenlere demokrasiyi çok iyi bir şekilde anlatabileceğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili şunları söyledi: "En az yüzde 50'nin ağırlığı eğitimli bir kesim. Dünyayı sorgulayan bir kesim. Evet oyunu kullanlara demokrasiyi en iyi şekilde anlatacak bir kesim bu kesim."

 
 

Güncel Haberleri

Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!