Kaynaklar Hindu askerlerin Hindwara ve Dooru Sopore adlı şehirlerde düzenledikleri arama operasyonlarında en az 3 genç erkeği öldürdüklerini belirtiyorlar.
Hindistan karşıtı bir protesto gösterisinde polisin açtığı ateş sonucu yaralanan başka bir Keşmirli genç de Srinagar hastanesinde can verdi.
Budgam ve çevresinde de taş atan göstericilerin polisle çatıştıkları bildiriliyor.
Haziran ayının başlarında başlayan bağımsızlık yanlısı gösterilerde bugüne kadar 108 kişi hayatını kaybetti. Ölümler Hindistan güçlerine olan öfkeyi arttırarak daha geniş katılımlı gösterileri tetikledi.
Keşmir'in yazlık başkenti Srinagar ve diğer bazı şehirlerdeki sokağa çıkma yasakları ve grevler hayatı felç etmiş durumda. Bölgedeki bir Press TV muhabiri, yerel halkın yiyecek ve diğer bazı temel ihtiyaç maddelerinin yetersizliğinden şikayet ettiğini kaydetti.
velfecr
Keşmir'de 3 Şehid Daha
Keşmir Medya Servisinin Çarşamba günü bildirdiğine bölgede gerçekleşen farklı hadiselerde 3 Keşmirli daha katledildi
Asya Haberleri
Rusya’dan BM’ye alternatif Gazze taslağı
Lavrov: Trump’ın Gazze Planı Filistin Sorununu Çözmüyor
Taliban: İran’ın direnişi ve Filistin desteği takdire değer
Malezya Başbakanı: Kınamalar füzeleri durduramayacak!
Katar Şaşırtmıyor!