Alınan bilgiye göre, akşam saat 21.00 sıralarında kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce Kozluk ilçe kaymakamlık binasına el yapımı parça tesirli bombalı saldırı düzenlendi.
1'İ POLİS İKİ KİŞİ YARALANDI
Saldırıda bir polis memuru ve bir bekçi hafif şekilde yaralandı. Yaralı bekçi ve polis memuru ilçe devlet hastanesinde tedavi altına alınırken, bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.
OPERASYON BAŞLATILDI
Olay sonrası kayıplara karışan saldırganların yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Kaymakamlığa Bombalı Saldırı
Batman’ın Kozluk ilçesinde kaymakamlık binasına bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir polis memuru ve bir bekçi hafif yaralandı.
Güncel Haberleri
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!