Kassam'dan Siyonistlere Büyük Pusu

İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları bu sabah büyük bir operasyon daha yaptı...

Dün gece tüm dünyayı şok'a sokan "Nahal Oz" askeri karargahına yapılan baskının görüntülerini yayınlayaraak siyonistlere dünya nezlinde büyük bir darba vuran Kassam Tugayları bu sabah da bir operasyonla siyonistleri felç etti.

Kassam Tugaylarının resmi açıklamasına göre Han Yunus'da bir eve önceden yerleştirdikleri patlayıcıyı 15 ila 20 israil askerinin eve girmesinden sonra patlatan Kassam Tugayları'nın eyleminden sonra askerlerin tamamını ölü ya da yaralı olarak İsrailliler tarafından alındı.

Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, binada 20'den fazla İsrail askerinin bulunduğunu ve en az 15'inin öldürüldüğünü, geri kalanlarının da ağır yaralı oldukları kaydedildi.

İŞTE DÜN YAPILAN OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİ

Tevhidhaber.com / Özel İçerik

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…