Kartel hedef gösterdi imam merkeze alındı
Her fırsatta mütedeyyin insanlar ya da din görevlilerini linç etmeye çalışan kartelin son oyunu da semeresini verdi.
Her fırsatta mütedeyyin insanlar ya da din görevlilerini linç etmeye çalışan kartelin son oyunu da semeresini verdi. “Çalışan kadın aldatır” diye vaaz verdiği iddia edilen Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii imamı Hasan Hakyemez’in, hakkında soruşturma başlatılmasının ardından merkeze alındığı belirtildi.
Vakit’e konuşan Hasan Hakyemez, hakkında çıkan haberlerin yalan ifadelerle dolu olmasına karşın hakkında soruşturma başlatılmasını soğukkanlı bir şekilde karşıladığını söyledi. Şu an müftülükte yeni bir göreve atandığını belirten Hakyemez, soruşturmanın sürdüğünü ve kendisinin hizmete devam ettiğini vurguladı.
KARTEL MURADINA ERDİ!
Olay ile ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde Büyükçekmece Müftülüğü’ne teslim edilen 21 Aralık 2007 tarihli vaazın orijinal metninde imam Hasan Hakyemez'in, “Çalışan kadın aldatır” şeklinde ifadesinin olmadığı ortaya çıkmıştı. İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Zafer Üskül de bu lafı demediği halde "imamın görevden alınmasını" istemişti. Yalan ifadelerle hedef gösterilen imamın kartelin istediği şekilde merkeze alınması ise tepkiyle karşılandı. İmamın kendini savunmasına ve haberlerin yalan olduğunun ortaya çıkmasına rağmen merkeze alınması da yöneticilerin, medyanın baskısına boyun eğmesinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Güncel Haberleri
İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı