"Kaçırılan Askerlerin Nerede Olduğunu Bilmiyoruz"

Yaalon: “Askerlerimizin Nerede Olduğuyla İlgili Bir Bilgimiz Yok”

Siyonist Savaş Bakanı Moşe Yaalon, her şeyin radarların kontrolünde olmasına rağmen kaybolan askerle ilgili en ufak bir bilgiye sahip olmadıklarını söyledi.

 

Bugün (14 Haziran Cumartesi) öğleden sonra yaptığı basın toplantısında kaybolan askerlerle ilgili bilgi veren Yaalon, üst rütbeli subaylarla yaptıkları görüşmenin ardından azımsanmayacak kadar askeri Batı Yaka’ya, özellikle El-Halil şehrine sevk ettiklerini belirtti.

 

Yaalon verdiği bilgide, kendilerini askerlere götürecek en ufak bir bilgiye ulaşmak için baskınları ve aramaları sürdürdüklerini ifade etti.

 

Dünden beri Batı Yaka’da, özellikle de El-Halil şehrinde operasyonlarını sürdüren işgal güçlerinin bölgedeki mobese kameralarının görüntüleriyle işyerlerindeki özel kamera görüntülerini topladığı ve onlarca kişiyi de tutukladığı bildirildi.

 

Dün açıklama yapan işgal güçleri, Atsiyon Yerleşkesi'nde çıkan üç askerin geri dönmediklerini belirtmiş ve ardından operasyonlara başlamıştı.

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…