İsrail'den Direnişe Yeni Teklif

Kanal 12 Yakalanan askerler hakkında "bilgi" karşılığında Gazze'nin yeniden inşası başlıyor iddiasında bulundu.

Tercüme Haber / Tevhidhaber

Bugün Salı günü, İbranice Kanal 12, Gazze Şeridi'nde ateşkesindevam etmesi halinde iki hafta içinde Kahire'ye gidecek olan İsrail heyetinin yapacağı teklifi açıkladı.

Kanalın muhabiri Nir Dvory, teklifin Gazze'deki direnişin esir askerleri hakkında bilgi  vermesi karşılığında Gazze'nin yeniden inşası için onay vereceğini iddia etti

Dfoury, Hamas'ın yeni bir çatışma olasılığını artıracak bu teklifi kabul etmeyebileceğini ve bu durumun Savaş Bakanı'nı operasyonel planlarını  hazırlamaya ve silah stokunu güncellemeye sevk edeceğini  sözlerine ekledi.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti