İsrail'de bir Filistinli daha Şehid Edildi

Netanya kentinde "bıçaklı saldırıda bulunduğu" iddiasıyla bir Filistinli öldürüldü

srail güvenlik güçlerinin, ülkenin kuzeyindeki Netanya kentinde "bıçaklı saldırıda bulunduğu" iddiasıyla bir Filistinliyi öldürdüğü bildirildi.
İsrail Polis Sözcüsü Luba Samri, yayımladığı yazılı açıklamada, "Netanya kentinde iki İsrailli bıçaklı saldırıya uğradı." ifadesini kullandı.
Yaralanan İsraillilerden birinin durumunun ağır olduğunu belirten Samri, saldırıda bulunan Filistinlinin ateş açılarak öldürüldüğünü kaydetti.
Açıklamada, Filistinlinin kimliğine ilişkin bilgi verilmedi.
Yahudi yerleşimciler, geçen temmuz ayının sonunda Nablus'ta Devabişe ailesinin evini kundaklamış, olayda anne, baba ve 18 aylık bebekleri hayatını kaybederken, yalnızca 4 yaşındaki çocukları sağ kurtulabilmişti. Söz konusu olayın başlattığı gerginlik, İsrail'in Filistinlilere saldırıları ve Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları nedeniyle giderek artarken, ekim ayından bu yana Batı Şeria ve Kudüs'ten hemen hemen her gün "İsraillilere saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla vurulan Filistinlilerin ölüm haberleri geliyor.

 

Filistin Haberleri

Hamas: Siyonist rejimle normalleşme Filistin'e ihanet olur
Gazze’de Sivil Savunma Subayı Şehid Oldu!
Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit