İsrail Savaş Uçakları Gazze'yi Vurdu

İsrail’e ait savaş uçakları, Gazze Şeridi’ndeki farklı bölgelere 5 füze saldırısı gerçekleştirdi.

İsrail’e ait savaş uçakları, Gazze Şeridi’ndeki farklı bölgelere 5 füze saldırısı gerçekleştirdi.

İsrail’e ait F-16 tipi savaş uçakları, Gazze’nin güneyindeki havalimanı bölgesi ve Refah Sınır Kapısı civarına iki füzeyle saldırı düzenledi. Saldırı sonucu füzelerin düştüğü yerde ve etrafındaki binalarda maddi hasar meydana geldi.

Bunun yanında görgü tanıkları, İsrail’e ait savaş uçaklarının Refah kentindeki boş bir alana iki füzeyle, Gazze’nin kuzeyindeki benzer bir alana da bir füzeyle saldırı yaptığını belirtti.

Saldırılarda ölen ve yaralananların olmadığı aktarıldı.

Yerel kaynaklardan daha önce alınan bilgilerde, İsrail topçu birliklerinin, Gazze'nin güney sınırında Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları ve İçişleri Bakanlığına ait gözetleme kulelerini hedef aldığı belirtilmişti. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, kulelerde ağır hasar oluştuğu kaydedilmişti.

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…