İsrail İşgal Güçleri Zihinsel Engelli Genci Şehid Etti

İsrail güçleri 26 yaşındaki 'akıl hastası' Filistinliyi şehid etti

İsrail işgal güçleri Salı akşamı, ailesinin zihinsel engelli genci 26 yaşındaki Filistinli bir erkeği vurarak şehid etti.

İşgalci İsrail'in iddialarına göre güvenlik güçlerini bıçaklamaya çalışan önce dört polis memurunu ezdiğini bildirdi.

İsrail'in ulusal acil servisi Magen David Adom'a bağlı ambulans ekipleri, bir polis memurunun ağır yaralandığını, diğerinin ise orta derecede yaralandığını bildirdi.

Aileye göre Shebeita'nın erkek kardeşi polise kardeşinin psikotik bir dönem geçirdiğini ve iddia edilen olaydan 10 dakika önce intihar tehdidinde bulunduğunu söyledi.

Aile yerel medyaya yaptığı açıklamada, "Sessiz ve içe dönük bir çocuktu, yakın zamanda zihinsel bozukluk teşhisi kondu dedi.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti