İsrail Filistinlilerin Elektriğini Kesti

İsrail elektrik şirketi, Filistin'den "470 milyon doları aşan alacağı" nedeniyle Batı Şeria'nın Nablus ve Cenin kentlerinde enerji kesintisi yaptığını duyurdu.

Batı Şeria'nın kuzeyindeki kentlere enerji dağıtan özel elektrik işletmesinin Genel Müdürü Gassan eş-Şeka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Alacaklarımızın birikmesi nedeniyle Nablus ve Cenin'de öğleden sonra elektrik kesintisi yapıldı" dedi.

Filistin Elektrik Dağıtım Şirketi ise söz konusu kentlere yeniden elektrik verileceği tarihe ilişkin İsrail tarafından kendilerine bir bilgi verilmediğini açıkladı.

İsrail enerji şirketi, "Filistin hükumeti ile enerji şirketlerinden 470 milyon doları aşan alacağı" nedeniyle Filistin'in bazı bölgelerinde enerji kesintisine gidileceğini duyurmuştu. 

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…