İsrail, El Halil ve Beytüllahim'i ablukaya aldı

İsrail, El Halil ve Beytüllahim'i ablukaya aldı

srail, Filistin'deki işgallerine devam ediyor. Bu gece sabaha doğru, Filistin'in El Halil ve Beytüllahim kentlerinin etraflarındaki köyler ve kasabalar İsrail askerleri tarafından işgal edildi. İsrail, bu şekilde kentleri ablukaya alıyor.

El Halil ve Beytüllahim'in etrafındaki köyleri işgal eden İsrail askerleri, bir Filistinli'yi de göz altına aldı. Filistinli görgü şahitleri, İsrail askerlerini gece saatlerinde El Halil ve Beytüllahim'e girdiğini, bu sırada Beytüllahim'in doğusunda bulunan Ubeydiye kasabasında işgale karşı çıkan bir Filistinli'nin İsrail askerleri tarafından gözlatına alındığını bildirdi.

Kaynaklar, İsrail askerlerinin esir aldığı Filistinli'nin 20 yaşındaki Davud Süleyman Radayda isimli bir genç olduğunu söyledi. 

İsrail askerlerinin El Halil'in Surre köyünü civar köyleri işgal ettikleri bildirildi. Bu köylere giren İsrail askerlerinin, birçokk Filistinli'nin evlerine zorla girdiği ve kimlik kontrolü yapmaya çalıştığı bildirildi.

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…