İsrail, Bülent Yıldırım'ı Konuşuyor

İsrail basını, İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ı konuşuyor

İsrail, Dışişleri Bakanlığı'nın gemide ele geçirdiği kasetlerden çözümlediği İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın açıklamalarını konuşuyor.

İsrail medyasında geniş yer bulan haberlerde Yıldırım'ın "Değerli kardeşler! Yola çıktık ve gidiyoruz. Allah bize büyük bir nimet verdi. Biz, şehitlerin salihlerin sadıkların yolundayız. Şu gemiyle gidebilmek herkese nasip değil. Allah çok isteyene verdi. Ve inşaallah iki zaferden birisini kazanacağız. Filistin'de bizi bekliyorlar. Eğer İsrail askerleri gemiye çıkarsa, hepsini denize aracağız inşaallah. Eğer biz korkaklık gösterirsek zalimler tekrardan kazanır. Biz, allah katında korkaklar olarak yazılmak istemiyoruz.

Karşımızdakiler çok zayıf. O kadar zayıflar ki 4-5 gündür bizim hakkımızda açıklama yapıyorlar. Kendilerini devlet olarak görüyorlar ama aslında değiller. Bütün dünyaya rezil oldular. Şimdi diyorlar ki komandaları gemiye indireceğiz. Biz de diyoruz ki eğer komandalar gemiye çıkarsa hepsini denize atacağız. Siz de tüm dünyaya rezil olacaksınız" sözüne yer verildi.

Haberde ayrıca İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın, Yıldırım'a ait bu konuşmasının bandını diğer basın kuruluşlarına da dağıttığı belirtildi. Haberde ayrıca, Yıldırım'ın konuşmasını 30 Mayıs tarihinde yaptığı ifade edildi.

İşte Yıldırım'ın Mavi Marmara gemisinde yaptığı o konuşma:



isra haber

Güncel Haberleri

Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?
İran Kuş Avlar Gibi Helikopter ve Uçak Düşürüyor!
İran İle Fransa Anlaştı! İran'dan Diplomasi Dersi!