İsrail: Acı Bir Ders Aldık

İsrail Ordusu Planlama Daire Başkanı Tümgeneral Shefer, Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırıda "acı bir ders" aldıklarını söyledi.

Shefer, ülkede düzenlenen Herzilya Konferansı'nda yaptığı konuşmada, Gazze Şeridi'nde kazılan tünellere değinerek, "Karşılaştığımız zorluklardan biri 'tünel' engelidir. Her zaman düşmanımızdan bir adım önde olmuyoruz. Düşmanımızın gerisinde olduğumuzda çok acı verici bir ders aldık. Elimizde gerekli teknoloji var. Roket konusuyla başa çıktığımız şekilde tünel tehlikesine çözüm bulmak için de çalışacağız. Bunun mümkün olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İsrail'in 7 Temmuz'da başlattığı ve 51 gün devam eden saldırılarında, Filistin direniş grupları, kazdıkları tünellerden geçerek, sınıra yakın noktalardaki İsrail güçlerine yönelik operasyonlar düzenlemişti.

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…