İslami Cihaddan Abbas Yönetimine Uyarı

İslami Cihad: Batı Şeria'daki siyasi tutuklamalar, Kahire'deki toplantısının başarısızlığına yol açabilir

İslami Cihad Hareketi Başkanı Ziyad Al-Nakhala, Filistin Yönetimi tarafından işgal altındaki Batı Şeria'da hareketinin üyelerine karşı gerçekleştirilen tutuklamaları kınadı.

Al-Nakhala kısa bir açıklamada, PA tarafından Batı Şeria'daki hareketinin üyelerine karşı gerçekleştirilen tutuklamaların, Filistin gruplarının başkanlarının yaklaşan toplantısını başarısızlığa uğrattığını söyledi.

Filistin Yönetimi istihbarat servisi, serbest bırakılan tutuklu ve Beytüllahim'deki İslami Cihat Hareketi lideri Cemal Hamamreh'i iki gün önce, istihbarat teşkilatının karargahında sorgulanmak üzere çağrıldıktan sonra tutukladı.

Pazartesi günü, Filistinli gruplar Filistin Yönetimi'ni devam eden siyasi tutuklamaların sonuçları konusunda uyardı ve Kahire toplantısını başarılı kılmaktaki iyi niyetini kanıtlamak için tutukluların derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.

Kahire, Filistin arenasındaki mevcut gelişmeler ışığında, bu ayın sonunda grupların liderlerini bir toplantıya çağırdı.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti