İslami Cihad: Direniş, Düşmanın Her Türlü Aptallığına Yanıt Vermeye Hazır

İslami Cihad: Direniş, Düşmanın Her Türlü Aptallığına Yanıt Vermeye Hazırız

İslami Cihad sözcüsü Tariq Salmi, Siyonist düşmanın kırılganlığının ve zayıflığının kanıtlandığı kesin kanıtlarla kanıtlandıktan sonra, ilk olarak, İsrail kamuoyu önünde varlığın onarmak için için Siyonist düşmanın hedeflerinin birden fazla olduğunu açıkladı.

Tarık Salmi , işgal ordusunun saflarında görev yapmayı reddetme ve İsrail askerlerinin erken terhis edilmesi gibi birden fazla vaka olduğunu da sözlerine ekledi .

İslami Cihat Hareketi sözcüsü , direniş güçlerinin manevraya devam ettiğini vurguladı ve düşmanın başvurabileceği her türlü aptallığa yanıt vermeye tam ve eksiksiz hazır olduklarını ifade etti.

İslami Cihad sözcüsü, bölgenin yalnızca bir İsrail projesiyle değil, bölgede Siyonist-Amerikan planı olan ve

bölgeyi bölmeyi amaçlayan büyük bir projeyle karşı karşıya olduğunu vurguladı.

Filistin Haberleri

Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…
ABD'nin savaş gemisinde yangın!