İşgalci yasaklı fosfot bombasıyla saldırdı! Hizbullah'ın 25 roketi demir kubbeyi deldi

İşgal rejimi ile Lübnan Hizbullah'ı arasında gerilim artarak devam ediyor.

İşgal rejimi Hizbullah'ın Genelkurmay Başkanı Fuad Şükr'ü Beyrut'ta suikast sonucu şehit etmesinin ardından Hizbullah'tan intikam açıklaması gelmişti.

Hizbullah Gazze'ye destek direniş için rutin saldırıların daha geniş bir alana yayılacağını da açıklamıştı.

İşgal medyası suikastten sonra Hizbullah'ın daha geniş bir alana ve daha ölümcül saldırılar yaptığını itiraf etmişti.

Bu gece Hizbullah, işgal rejiminin kuzeyindeki Meron'a fırlattığı füzelerden 25'i işgalcilerin demir kubbesini delip işgal topraklarına düştüğünü işgal medyası açıkladı.

İşgal Topçularının ise Güneydoğu Lübnan'a yoğun top atışının yapıldığını belirtirken, işgal rejimi saldırılarda yasaklı olan Fosfor bombasınında kullanıldığını itiraf etti.

doğruhaber

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti