İşgalci Siyonistler Yine Sözünde Durmadı!

İşgal hükümeti, Refah sınır kapısının "ikinci bir duyuruya kadar" kapalı kalacağını duyururken, Hamas bu kararı anlaşmanın ihlali olarak değerlendiriyor.

İşgalci Netanyahu'nun ofisi Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Gazze'deki Refah sınır kapısının ikinci bir duyuruya kadar kapalı kalacağını söyledi.

İşgalci Netanyahu'nun ofisinden yapılan açıklamada, "Sınır kapısının açılması, Hamas'ın öldürülen rehineleri geri getirme ve üzerinde mutabık kalınan çerçeveyi uygulama konusundaki rolünü ne ölçüde yerine getirdiğine bağlı olarak değerlendirilecek" denildi.

Bu açıklama, Mısır'daki Filistin Büyükelçiliği'nin Gazze Şeridi'nin güneyindeki geçişin önümüzdeki pazartesi günü yeniden açılacağını duyurmasının hemen ardından geldi.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti