İşgalci İsrail, Filistinlilerin Arazilerine El Koydu

Beytlehem'de Filistinlilere ait arazilere el koydu. Kudüs ve Beytlehem arasındaki 9 köyün arazileri Filistinlilerden alınarak yerleşimcilere verildi.

Dünyanın gözü, işgalci İsrail'in, Gazze'de direnişin önemli isimlerine yönelik başlattığı suikast operasyonlarına çevrilmişken, Siyonistler Kudüs'te Filistinlilerin arazilerine el koydu.
İşgalci İsrail yine yaptı yapacağını. İslami direnişin liderlerinden Al ata'nın şehit edilmesiyle başlayan savaş tüm gözlerin Gazze'ye çevrilmesine neden oldu.Üç gün boyunca Gazze'yi yoğun bombardıman altında tutan ve aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 34 Filistinli'yi şehit eden İşgalci İsrail, dünyanın gözleri buradayken Kudüs başta olmak üzere Beytlehehem'de Filistinlilere ait arazile el koydu.Kudüs ve Beytlehem arasındaki 9 köyün arazileri Filistinlilerden alınarak yerleşimcilere verildi.

 

haberkudus

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti