İşgal itiraf ediyor: Tank sıkıntısı çekiyoruz

İşgal "ordusu" itiraf ediyor: Gazze'de hedef alındıktan sonra büyük bir tank sıkıntısı çekiyoruz

İsrail gazetesi Yedioth Ahronoth, işgal ordusunun "Gazze Şeridi'ndeki savaşın başlangıcından bu yana ilk kez, Gazze Şeridi'nde hedef alındıktan sonra büyük bir tank sıkıntısı yaşandığını" itiraf ettiğini bildirdi.

Ordunun aynı zamanda mühimmat ve füze sıkıntısının yanı sıra çatışmalarda yaralanan veya ölen savaşçı ve komutanlardan da sıkıntı çektiğini doğruladı.

Gazete şunları ekledi: "Gazze Şeridi'nde ve diğer cephelerde yaşanan çatışmalar sonucunda, özellikle İsrail ordusunun muharebe formasyonunda objektif zorluklar yaşandı."

Yedioth Ahronoth, savaş sırasında çok sayıda tankın hasar gördüğünü, "Bu aşamada tankların atıl durumda olduğunu, muharebe veya eğitimde kullanılmadığını ve Zırhlı Birliklere yeni tankların eklenmesinin beklenmediğini" söylüyor. yakında."

Gazeteye göre bu, "Zırhlı Birliklerde mevcut tank miktarının aynı anda hem savaş hem de eğitim için yeterli olmadığı" anlamına geliyor.

Bu bağlamda Amerikan gazetesi "Washington Post" Pazartesi günü, Gazze Şeridi'ndeki savaştan yorgun düşen İsrail "ordunun" artık kuzey cephesinde Hizbullah'la yürütülen savaşa ihtiyatla baktığını bildirdi.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti