Pazar gününde İran'ın en ileri teknoloji uzun menzilli tophane mühimmatın (Hera130 mm'lik) üretim hattın İran İslam Cumhuriyeti Savunma Bakanı Tuğgeneral Ahmed Vahidi'nin katılmasıyla açılışı yapılacaktır.
Mahr'in raporuna göre, son günlerde Kerrar insansız uçağın, Sarac ve Zülfikar hücumbotlarının yeni nesli, Fati-110 füzesinin ve 28 elektronik sanayi ürünlerinin tanıtımı ve üretim hattın açılışı yapıldı.
Savunma projeşerinin açılışı çerçevesinde devlet haftası dolaysıyla ise bu haftada'Uzay Testler Laboratuarı(Yapı ve Ayrılış) faaliyete geçecek ve ayrıca Hera 130 mm'lik mühimmatın üretim hattı açılacaktır.
İran'dan Bir Yenilik Daha!
İranın en ileri teknoloji uzun menzilli tophane mühimmatın(Hera130 mmlik) üretim hattı yarın açılacaktır
İran Haberleri
İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor