İran Yasal İşleme Başladı

Tahran, tutuklu 15 İngiliz denizciye karşı yasal işlem başlattığı ve suçlu bulunmaları halinde askerlerin cezalandırılacağı belirtildi.

İran"ın, tutuklu 15 İngiliz denizciye karşı yasal işlem başlattığı ve suçlu bulunmaları halinde askerlerin cezalandırılacağı belirtildi.
İran"ın Moskova Büyükelçisi Gulamrıza Ensari, Rus Vesti televizyonuna yaptığı açıklamada, "İngiltere"den herhangi bir özür gelmedi. Sonuç olarak dava yasal platforma taşınmıştır. Yasal işlemlerin başladığını vurgulamak istiyorum. Gerçekten suçlu oldukları kanıtlanırsa, bu doğal olarak cezayla sonuçlanacaktır" dedi.
İngiltere ile İran arasındaki rehine krizi, İngiliz askerlerin "İran kara sularına girdiklerini itiraf eden ve özür dileyen" yeni görüntülerinin yayınlanması üzerine iyice gerilmişti.


İran Haberleri

İran: İnsanlığın refahını zedeleyen silahları üretmiyoruz
Hamaney: Büyük ölçekli bir propaganda savaşıyla karşı karşıyayız.
Avrupalı diplomatlar: İsrail 2026'da İran'a saldırabilir
İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız