Irak'ın çeşitli kentlerinde önceki gün ve dün düzenlenen saldırılarda 5 kişinin öldüğü, 25'inin de yaralandığı bildirildi.
Polis ve hastane yetkililerinin verdiği bilgiye göre, önceki gün başkent Bağdat'ın kuzeyindeki Kerkük'te bomba yüklü araçla bir askeri kontrol noktasına düzenlenen saldırıda 1 Irak askeri öldü, 9'u yaralandı.
Irak polisiyle Şii din adamı Mukteda El Sadr'ın Mehdi Ordusu arasında dün Kut kentinde çıkan çatışmalarda 2 polisin öldüğü, 10'unun yaralandığı bildirildi. Kut kentinde aynı gün içinde belediye meclisi binası yanında bomba yüklü bir motosikletin patlatılması sonucu da 1 kişinin öldüğü, 6'sının yaralandığı belirtildi.
Başkentin 100 kilometre kuzeyindeki Samarra'da önceki gün polisin kontrol noktasında durmayan bir araca ateş açması sonucu araçtaki ailenin 15 yaşındaki kız çocuğunun hayatını kaybettiği bildirildi.
Irak'ta Saldırılar: 5 Ölü, 25 Yaralı
Irak'ın Çeşitli Kentlerinde Önceki Gün ve Dün Düzenlenen Saldırılarda 5 Kişinin Öldüğü, 25'inin de Yaralandığı Bildirildi.
Irak Haberleri
Irak Direnişi: Hürmüz zorla açılırsa petrol platformları kalmaz
Irak İslami Direnişi, İşgalci ABD’ye Karşı Operasyonlarını Sürdürüyor
“Göze Göz” Mesajı: Irak Direnişi Bölgesel Sınırları Kaldırmakla Tehdit Etti