Irak'ta bombalı saldırı

Irak'ın Başkenti Bağdat'ta Bir Bölge Adliyesi Önünde Meydana Gelen Bombalı Saldırılarda İlk Belirlemelere Göre 3 Kişinin Öldüğü, 8 Kişinin de Yaralandığı Bildirildi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bir bölge adliyesi önünde meydana gelen bombalı saldırılarda ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan bir kaynağa göre, Bağdat'taki Kanaat Caddesi üzerinde bulunan bölge adliyesi önünde gerçekleşen bombalı saldırıda, 3 sivil hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Yerel saatle 09.00 (TSİ 08.00) sıralarında meydana gelen patlamanın, yol kenarına bırakılan patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılarak gerçekleştirildiği kaydedildi.

Öte yandan, yine Bağdat'ta bu sabah düzenlenen bombalı saldırıda 1 polis ölürken, 3 polis de yaralanmıştı. Aynı saatlerde bir grup silahlı şahıs ise, aynı kentte Zeyune Mahallesi Rubai Caddesi üzerinde bulunan Rafideyn Ekmek fırınından 7 kişiyi kurşuna dizerek öldürmüştü.

Irak Haberleri

Irak Geri Adım Attı! ABD'nin İstediği Olmadı!
Haşd Şabi, İsrail casusluk ağını çökertti
Haşdi Şabi Irak’ta harekete geçti: Teröre geçit yok
Irak-Suriye sınırında tekfirci saldırı: Irak ordusuna ateş açıldı
Tekfircilerin Yıktığı Cami Yeniden Açıldı