ABD Ordusu'nun Irak'taki karargahından yazılı olarak yapılan açıklamada, başkent Bağdat ve Selahaddin kentlerinde düzenlenen iki ayrı saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğü, 5 askerin de yaralandığı ifade edildi.
Açıklamada, Bağdat'ın güneydoğusunda düzenlenen bir operasyon sırasında meydana gelen patlamada 2 askerin öldüğü, 2 askerin yaralandığı, Selahaddin kentinin Beyci Kasabası'nda da yol kenarına bırakılan bombanın patlaması sonucu 1 askerin öldüğü, 3 askerin de yaralandığı kaydedildi.
ABD'ye bağımlı kaynakların verilerine göre Irak'ın işgal edildiği Mart 2003 tarihinden bugüne, Irak'ta ölen ABD askeri sayısı 3 bin 809'a yükseldi.
Irak'ta 3 ABD Askeri Öldürüldü
Irak'ta İşgal güçlerine yönelik düzenlenen iki ayrı saldırıda 3 askerin öldüğü, 5 askerin de yaralandığı bildirildi.
Irak Haberleri
Irak Geri Adım Attı! ABD'nin İstediği Olmadı!
Haşd Şabi, İsrail casusluk ağını çökertti
Haşdi Şabi Irak’ta harekete geçti: Teröre geçit yok
Irak-Suriye sınırında tekfirci saldırı: Irak ordusuna ateş açıldı
Tekfircilerin Yıktığı Cami Yeniden Açıldı